Polyfibre Tour Player en Panthera testsets 1,25 mm. tennissnaren
Eigenschappen
- extreem duurzaam
- voor de toernooispeler
- power
- controle
- verschuift niet

Polyfibre Tour Player en Panthera testsets 1,25 mm. tennissnaren

Artikelcode: PFSCOM1

Tour Player is geschikt voor de ervaren speler die veel waarde hecht aan duurzaamheid, power en precisie. Vanaf de eerste klap zul je versteld staan van de enorme macht en controle eigenschappen van deze high-performance vinyl snaar. Door onze unieke gestandaardiseerde moleculaire verdeling Technology SMD en de oppervlakte corona coating zal de breedtesnaar de lengtesnaar niet snel insnijden. Tevens heb je hierdoor een supergrip op de bal met enorme spinversnelling. De duurzaamheid is bijna verdubbeld t.o.v andere polyesters met constante speeleigenschappen gedurende de gehele levensduur. De spanning moet ongeveer worden verminderd worden met 15 tot 30%. De elasticiteit van de Tour Player is bedoeld voor power, controle en comfort.

Panthera:
De wreedheid van een panter en de verfijnde soepelheid van deze kat staat als symbool voor deze tennissnaar. De polyfibre panthera combineert alle eigenschappen die u nodig heeft voor een agressieve speelstijl. Door het duidelijke en nauwkeurige gevoel geeft deze tennissnaar je de controle en touch om de bal in de verste hoek van het speelveld te spelen en drop shots te slaan die niet te halen zijn voor jouw tegenstanders. Deze tennissnaar is ontworpen voor powerplay zodat je kunt vertrouwen een krachtige forehand, secure volleys en meedogenloze backhands. Innovatieve combinatie constructie van twee verschillende polyesters. Dit geeft de Panthera een ongewoon goede ballbite met veel controle. De snaar beschermt jouw arm, maar niet je tegenstander. Onze unieke Gestandaardiseerde Molecular Distribution Technology (SMD) zorgt voor duurzaamheid, aanhoudende elasticiteit en demping.

€ 33,50 € 19,95

Extra korting? Staffelprijs bij afname van:

2 stuks€ 19,75
3 stuks€ 19,55
5 stuks€ 19,35
10 stuks€ 18,95
De staffelprijzen worden in je winkelmandje doorgerekend.

Heb je een vraag over dit product?

Als je een vraag hebt over dit product kun je gebruik maken van onderstaand formulier om ons een berichtje te sturen met je vraag. De productgegevens staan al automatisch in het bericht.

Laagste prijs garantie!

Heb je het door jou gewenste product elders goedkoper gezien, binnen Nederland en incl. verzendkosten en BTW? Geef dit dan tijdens je bestelling aan bij 'opmerkingen' met de link(s) naar het goedkopere product/de goedkopere producten. Wij zullen je dan een gepaste aanbieding doen. Kies dan als betalingsmethode "offerte".

Productreviews Polyfibre Tour Player en Panthera testsets 1,25 mm. tennissnaren

Er zijn nog geen reviews geplaatst over dit product.

Vraag stellenReview plaatsen
Heb je een vraag over de Polyfibre Tour Player en Panthera testsets 1,25 mm. tennissnaren? Gebruik dan onderstaand formulier en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Code*Invullen
Email*
Straat*
Huisnummer*
Telefoon*
 
Geen producten gevonden
Zoeken
Veilig betalen
Veilig betalen met Omnikassa
Services en Links
Approach-Sports
Ben jij een trainer, handelaar of grootverbruiker en wil je bij ons inkopen? Vraag dan een account aan bij Approach-Sports.