Polyfibre XPLODE 16G 1,30 mm. 12 m. tennissnaar
Eigenschappen
- armvriendelijk
- veel power
- geschikt als breedtesnaar
- robuuste synthetische snaar
- versterkt met een aramid vezel
- syntetic gut
- EAN 4260208110055

Polyfibre XPLODE 16G 1,30 mm. 12 m. tennissnaar

Artikelcode: PFSXP

Deze high-performance snaar, met een unieke constructie geeft een uitstekende respons en een lekker Deze uniek geconstrueerde high-performance snaar biedt een uitstekende respons en gevoel. De geavanceerde multifilament-vezel zorgt voor een betere dynamische veerkracht en een grotere elasticiteit. De micro-filamenten omwikkeling van de snaar resulteert in een ruw oppervlak, die spin en controle verbetert. Xplode is een snaar met een energieke en krachtige combinatie die hoog scoort wat betreft armvriendelijkheid. Net als de andere synthetische snaren van Polyfibre, is deze snaar ook zeer geschikt om als breedtesnaar te gebruiken bij een hybride bespanning met één van de Polyfibre polyester snaren.

Dikte: 1,30 mm.
Lengte: 12 m.


Dit product telt mee in de kortingstaffel
 
11,95€ 11,95

Extra korting? Staffelprijs bij afname van:

2 stuks€ 11,35
3 stuks€ 10,80
5 stuks€ 10,20
10 stuks€ 9,60
De staffelprijzen worden in je winkelmandje doorgerekend.

Heb je een vraag over dit product?

Als je een vraag hebt over dit product kun je gebruik maken van onderstaand formulier om ons een berichtje te sturen met je vraag. De productgegevens staan al automatisch in het bericht.

Laagste prijs garantie!

Heb je het door jou gewenste product elders goedkoper gezien, binnen Nederland en incl. verzendkosten en BTW? Geef dit dan tijdens je bestelling aan bij 'opmerkingen' met de link(s) naar het goedkopere product/de goedkopere producten. Wij zullen je dan een gepaste aanbieding doen. Kies dan als betalingsmethode "offerte".

Productreviews Polyfibre XPLODE 16G 1,30 mm. 12 m. tennissnaar

Er zijn nog geen reviews geplaatst over dit product.

Vraag stellenReview plaatsen
Heb je een vraag over de Polyfibre XPLODE 16G 1,30 mm. 12 m. tennissnaar? Gebruik dan onderstaand formulier en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Code*Invullen
Email*
Straat*
Huisnummer*
Telefoon*
 
Geen producten gevonden
Zoeken
Veilig betalen
Veilig betalen met Omnikassa
Services en Links
Approach-Sports
Ben jij een trainer, handelaar of grootverbruiker en wil je bij ons inkopen? Vraag dan een account aan bij Approach-Sports.